KMB-_dsc2636-bedrijfsreportage-LR-71
KMB-_dsc2609-bedrijfsreportage-LR-60

Van harte welkom

In onze showroom

De jongens van De Keukenmakery verwelkomen u graag in de showroom. In onze showroom presenteren we de meest uiteenlopende mogelijkheden qua materialen, afwerkingen en verfijning. 

Een maatwerkkeuken betekent dat vrijwel alles mogelijk is. Juist dat willen we graag tastbaar kunnen presenteren. Daarom start ons gesprek altijd met een mix tussen persoonlijk advies, uw voorkeuren en een keur aan mogelijkheden. Juist in onze showroom ervaart u de kracht van De Keukenmakery.

Het liefst zouden we dit online overbrengen, maar dat gaat simpelweg niet. Een gevoel, de persoonlijke touch en het ervaren van de materialen laten zich niet vatten in woorden. Zelfs niet in foto's. Ervaar het daarom tijdens een bezoek in onze showroom. Daarnaast kunt u dan gelijk een kijkje nemen in onze werkplaats. 

Welkom bij De Keukenmakery
Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom en werkplaats en proef de sfeer van ons ambachtelijk vakwerk. Toch liever een afspraak inplannen? Neem contact met ons op op vul onderstaand formulier in.

Plan uw showroombezoek

“Persoonlijk advies is de kern van ons verhaal”

Ontmoet de jongens van

De Keukenmakery

Niets persoonlijker dan uw keuken. Daarom maken we keukenadvies zo persoonlijk mogelijk. Mogen we de 'Jongens van De Keukenmakery' aan u voorstellen? Of zullen we meteen een showroombezoek inplannen?

Showroombezoek

Inplannen

KMB-_dsc2592-bedrijfsreportage-LR-58
Aangenaam!
Gerrit
van den Brink