In-'t-Veld-Utrecht-LR
Kampert-Lunteren-LR

De makers van

spraakmakende keukens

Wilt u graag nét even wat anders? Een exclusieve keuken die u nergens anders tegenkomt? Dan bent u bij De Keukenmakery aan het beste adres. Wij maken uw keuken volledig op maat. Dat doen we handmatig met de exclusieve materialen die u wenst. Ouderwets vakmanschap!

Écht uniek en onderscheidend
Waar komt uw keuken te staan? Welke uitstraling moet uw keuken hebben? Welke ideeën heeft u over materiaalgebruik, stijl en kleur? En aan welke opstelling en indeling denkt u? We horen het graag. Laat uw fantasie gerust de vrije loop. Omdat we uw keuken op maat maken, zijn er eigenlijk geen beperkingen. Dát is wat wij verstaan onder een exclusieve keuken. Écht uniek en onderscheidend.

Van ontwerp naar bouw
We definiëren graag samen met u de exclusieve keuken van uw dromen. We werken de ideeën uit in een ontwerp, zodat u op basis daarvan de juiste keuze maakt. Bent u tevreden over het resultaat? Of liever: enthousiast?

Dan bestellen we de materialen en plannen de opdracht in. Uw keuken maken we in onze werkplaats in Barneveld. Kom gerust eens langs om te zien hoe het ervoor staat met uw keuken.

Perfect passend in de ruimte
Ook het plaatsen van de keuken doen we zelf. Zo houden we alles van A tot Z onder controle. Elk hoekje, elk naadje heeft onze aandacht. We kiezen altijd voor de mooiste en beste oplossing. Ook daaraan doen we dus geen enkele concessie.

Het resultaat: een exclusieve keuken met een zeer lange levensduur die perfect past in de ruimte en bij uw interieur. Een keuken om heel veel jaren van te genieten. Laat de gasten maar komen!

Exclusieve keuken, exclusieve apparatuur
Bij een exclusieve keuken past natuurlijk keukenapparatuur van hoge kwaliteit en met een passende uitstraling.

Wij leveren uw keuken naar keuze met apparatuur van topmerken zoals Miele, Quooker, AEG, Novy, Liebherr, Bora, Siemens studioLine, Belling, Boretti of Stoves.

Bijpassende betimmeringen en meubels
Vindt u het belangrijk dat uw nieuwe keuken een mooie eenheid vormt met de rest van het interieur en met de meubels? In de stijl van uw keuken maken we ook bijpassende interieurbetimmeringen zoals lambrisering, radiatorbekledingen en plinten/lijsten.

We maken bijpassende meubels (tafels, kasten) en kastenwanden. En wat te denken van een kamer en suite? Alles in één stijl; mooi!

Ontmoet de jongens van

De Keukenmakery

Niets persoonlijker dan uw keuken. Daarom maken we keukenadvies zo persoonlijk mogelijk. Mogen we de 'Jongens van De Keukenmakery' aan u voorstellen? Of zullen we meteen een showroombezoek inplannen?

Showroombezoek

Inplannen

KMB-_dsc2592-bedrijfsreportage-LR-58
Aangenaam!
Gerrit
van den Brink