KMB-_dsc5490-Zwarte-Roodstaart-6-Woudenberg-LR-8
_MMK4691

De makers van

landelijke keukens

Warm, authentiek, robuust … het zijn de ingrediënten voor een landelijke keuken. De Keukenmakery maakt uw keuken handmatig en op maat voor uw huis. Voor heel veel jaren probleemloos en plezierig gebruik.

De authentieke sfeer van vroeger
Een landelijke keuken past natuurlijk geweldig in een boerderij. Of in een statig landhuis. U proeft de sfeer van vroeger. Landelijke keukens zijn van oudsher hét specialisme van De Keukenmakery. We maken zorgvuldig werk van een landelijke keuken met de sfeer en uitstraling die ú wenst. Dat zit ‘m allereerst in het materiaalgebruik, de vormen en de kleuren. En ook: in de details. Denk bijvoorbeeld aan haakjes, roetjes en gordijntjes. Aan een granieten werkblad. En aan een stoof-gasplaat met oven eronder.

Inclusief alle moderne technieken
Het ontbreekt u niet aan comfort en gemak. Want natuurlijk voorzien we uw keuken van alle moderne technieken. De apparatuur werken we zorgvuldig weg, zoveel mogelijk uit het zicht. Daardoor behoudt de keuken zijn landelijke karakter uit vroegere tijden.

Uw landelijke keuken handgemaakt
Wij maken uw keuken volledig handmatig met de beste materialen. 100% maatwerk dus, uitgevoerd in onze werkplaats in Barneveld. We zorgen ervoor dat uw keuken perfect past in de ruimte. Elk hoekje, elk kiertje heeft onze aandacht. Bovendien kunt u vertrouwen op een zeer lange levensduur.

Ontwerpen, maken en plaatsen
Heeft u zelf al ideeën over uw nieuwe keuken? Of heeft u zelfs al een tekening? We denken graag met u mee, ook als u nog behoefte heeft aan sturing. We werken het idee uit tot een ontwerp. Gaat u daarmee akkoord? Dan bestellen we de materialen en plannen we uw opdracht in. Tijdens het proces houden we u goed op de hoogte. Ook het plaatsen van de keuken doen we helemaal zelf. Want we willen er zeker van zijn dat uw keuken wordt zoals we hebben afgesproken.

image

Brochure

aanvragen

Bekijk de gerealiseerde

landelijke keukens