_MMK2385_LR
KMB-_pho4569-bedrijfsreportage-LR-98.jpg

De makers van

keukens op maat

Wenst u een keuken die 100% voldoet aan uw smaak en eisen? Kies dan voor een keuken op maat. Bij De Keukenmakery in Barneveld maken we deze met vakmanschap en ervaring. Dat doen we handmatig. Daardoor heeft u een onbeperkte keuze in materialen, vormen, opstellingen, kleuren en afwerkingen. En het mooie is: een maatwerkkeuken van De Keukenmakery altijd uniek. U vindt ‘m nergens anders.

Op maat voor elke ruimte
Een standaard keuken heeft standaard maten. Daarbinnen is natuurlijk best wel wat maatwerk mogelijk, maar uiteindelijk doet u altijd concessies. En dat zie je. Een maatwerkkeuken voegt zich volledig naar de beschikbare ruimte. Ook als er lastige hoekjes of schuine plafonds zijn. We ontwerpen uw keuken zo dat elk hoekje, elk gaatje wordt benut. Er gaat geen nodeloze ruimte verloren én de uitstraling is optimaal. Ook de indeling van de keuken maken we helemaal op maat voor u. Praktischer kan het niet! En dan die kwaliteit: onze maatwerkkeukens zijn kwalitatief erg goed, waardoor ze heel lang meegaan.

Vrijheid in materiaalkeuze
Alle vrijheid heeft u ook in de keuze voor het materiaal en de afwerking. We maken uw keuken nog op ambachtelijke wijze in onze werkplaats in Barneveld. Dat doen we handmatig en met de materialen die u zelf uitkiest. 

Zoals eikenhout, een kwalitatief hoogwaardige, stevige en karaktervolle houtsoort in de kleur en structuur die u mooi vindt. We kunnen uw keuken vervolgens laten spuiten, desgewenst in een authentieke uitstraling. Inderdaad, zoals vroeger.

Keukenblad, handgrepen e.d.
Vertel ons uw wensen en we denken met u mee over de invulling van de keuken. Denk daarbij ook aan het keukenblad, de knopjes en de grepen. Ook adviseren we u over de kookplaat, de afzuigkap, de koelkast de afwasmachine. Kies daarvoor uit de moderne apparatuur van A-merken zoals Miele, Quooker, AEG, Novy, Liebherr, Bora, Siemens studioLine, Belling, Boretti of Stoves. Want een keuken op maat verdient natuurlijk de beste apparatuur. We verwerken deze zorgvuldig, zodat uw keuken de uitstraling houdt die u wenst.

Ook bijpassende interieurbetimmeringen en meubels
Het is belangrijk natuurlijk dat uw keuken ook echt mooi past in uw interieur. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor interieurbetimmeringen (lambrisering, radiatorbekleding, plinten/lijsten), meubels en inbouwkasten. Ook badkamermeubels maken we graag; natuurlijk met de hand.

image

Brochure

aanvragen

Bekijk de gerealiseerde

keukens op maat