KMB-_dsc5387-Molenparkweg-26-Lunteren-LR-22
_MMK9517-LR

De makers van

moderne keukens

Houdt u van een strakke vormgeving, een gladde afwerking en het comfort van moderne technieken? Ook voor een moderne keuken is De Keukenmakery het adres. Ons specialisme: 100% handmatig maatwerk. Een ideaal samenspel dus tussen het ouderwetse ambacht en een moderne sfeer.

Hoogglans, rvs en led
Een moderne keuken kenmerkt zich door een strakke, veelal glanzende afwerking, rvs en ledverlichting. Deurtjes met stangengrepen of greeploze deurtjes. En het werkblad is bijvoorbeeld van graniet, composiet of keramiek. Dankzij het materiaalgebruik en de strakke belijningen heeft de keuken een rustige uitstraling. Precies daardoor is een moderne keuken zo populair.

Een praktische keuken
Het is belangrijk natuurlijk dat uw moderne keuken praktisch is. Dat is een aandachtspunt, want veelal ontbreken de bovenkasten. En waar laat je dan je keukenspullen? Kies voor grote, brede onderkasten of voor een hoge kastenwand. Een ander aandachtspunt is dat uw strakke, glanzende keuken niet te besmettelijk is voor vlekken.

Ambachtelijk handwerk ontmoet modern design
Natuurlijk kunt u kiezen voor een standaardkeuken uit de fabriek. Maar wilt u een keuken die perfect past in uw huis? En wilt u alle vrijheid om uw keuken helemaal naar wens te maken? Dan is De Keukenmakery de beste keuze. Wij maken uw keuken 100% op maat, in onze werkplaats in Barneveld. Ambachtelijk handwerk ontmoet modern design. Robuuste kwaliteit, oogstrelende uitstraling.

De beste materialen en apparatuur
We maken uw keuken met de beste materialen. Het beslag is van het Duitse topmerk Blum. En met keus uit een ruim assortiment aan keukenbladen van marmer, kwartsiet, graniet, composiet, keramiek, hardsteen, terrazzo en beton. De keukens worden voornamelijk geleverd met apparatuur van o.a. Miele, Quooker, AEG, Novy, Liebherr, Bora, Siemens studioLine, Belling, Boretti of Stoves, etc. 

image

Brochure

aanvragen

Bekijk de gerealiseerde

moderne keukens