Wolswinkel Woudenberg aanzicht nieuw
Wolswinkel Woudenberg aanzicht nieuw2

Uw keuken

renoveren

Is uw keuken al wat ouder, maar investeert u liever niet in een nieuwe keuken? Dan is keukenrenovatie vaak een goede oplossing. Schakel hiervoor De Keukenmakery in Barneveld in. We geven uw keuken een nieuwe look, passend bij uw interieur. Uw keuken kan weer jarenlang mee! 

Wat zijn uw wensen?
Wat moeten we vervangen en wat kan blijven zoals het nu is? En natuurlijk horen we graag uw wensen. Op basis van deze inventarisatie bepalen we hoe we uw keuken het best kunnen renoveren en wat de kosten zijn. Scharnieren, laden van de fronten, werkbladen en apparatuur, we kunnen het allemaal vervangen. Eventueel breiden we de keuken uit met extra kasten. De kwaliteit van de materialen zijn altijd goed; daaraan doen we nooit concessies.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Vervangen van fronten met beslag
  • Nieuwe inbouwsystemen zoals bijvoorbeeld lades
  • Nieuw werkblad met spoelbak
  • Vervangen apparatuur
  • Overspuiten bestaande fronten (afhankelijk van materialen)
  • Uitbreiden bestaande keuken
  • Deel van de keuken volledig vernieuwen

Heeft u andere wensen laat het ons gerust weten, wij denken graag met u mee.

image

Brochure

aanvragen

De voordelen van keukenrenovatie
Het renoveren van keukens is een vak apart. Er moet immers aan een bestaande keuken worden getimmerd. Dat vraagt om vakmanschap en ervaring. 

Keukenrenovatie is veelal duurzamer dan het laten plaatsen van een nieuwe keuken en dat wat goed is hoeft niet weggegooid te worden. Het is ook sneller: binnen één of hooguit twee dagen is uw keuken weer als nieuw. Ook prettig: er is geen hak- en breekwerk nodig en we hoeven geen leidingen aan te passen. Na de renovatie kan uw keuken er weer een geruime tijd mee.

Keukenuitbreiding
Het is ook mogelijk om bij een keukenrenovatie de keuken verder uit te breiden. Bijvoorbeeld met een kookeiland, het plaatsen van extra kasten, etc. Door dit bespreekbaar te maken, kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen doen. 

Of toch een nieuwe keuken?
In een enkel geval is het toch echt beter om uw keuken te laten vervangen. Bijvoorbeeld omdat we zoveel onderdelen moeten vervangen, dat de kosten onevenredig hoog worden ten opzichte van een nieuwe keuken. Wij zijn hierover volledig open en eerlijk. U kunt dan eventueel ons de opdracht geven voor een nieuwe keuken. Handgemaakt en dus volledig op maat voor uw smaak en ruimte.