KMB-_dsc2283-bedrijfsreportage-HR-10.jpg
_MMK4691

De makers van

Handgemaakte keukens

Benut u de ruimte in uw huis graag optimaal? En wilt u graag een unieke keuken die niemand heeft? Bij De Keukenmakery worden alle keukens met de hand gemaakt. Een karaktervolle keuken die naadloos aansluit bij uw smaak en interieur. En met een zeer lange levensduur.

Exclusief gemaakt voor uw huis
Een handgemaakte keuken is het stralende middelpunt in huis. Een sfeervolle ruimte om heerlijk te koken en samen te genieten. Een handgemaakte keuken is ook optimaal praktisch. Want u bepaalt helemaal zelf de indeling die u handig vindt. En omdat u niet bent gebonden aan maatvoeringen, doet u ook daaraan geen concessies. We maken de keuken exclusief voor úw huis en volgens úw wensen. De Keukenmakery is sterk in landelijke keukens, nostalgische keukens en daarnaast in moderne keukens.

De beste materialen voor uw handgemaakte keuken
Met handgemaakt bedoelen we ook echt: handgemaakt. We houden van robuust. En werken met de beste materialen, die we inkopen bij vaste toeleveranciers. Tijdens de productie kiezen we altijd voor de kwalitatief beste oplossing. Zoals extra dik hout- en plaatmateriaal. En liever teveel dan te weinig schroeven en andere bevestigingsmaterialen. Het beslag is van het Duitse kwaliteitsmerk Blum. 

Voor de keukenbladen heeft u keuze uit de collecties van onder meer Silestone (kwartswerkbladen), Hillstones (betonnen en terrazzo werkbladen uit Voorthuizen) en Montapanel (graniet, composiet of keramiek).

Laat u goed adviseren
Grote kans dat u zelf al ideeën heeft over uw nieuwe keuken. Misschien heeft u al iets op papier gezet. Of een ontwerp laten maken, bijvoorbeeld door een binnenhuisarchitect. Hoe concreet of juist pril uw plannen ook zijn, we denken met u mee. We adviseren over kleuren, materialen en slimme oplossingen. En werken daarna een aantal opties uit. Heeft u gekozen? Dan gaan we voor u aan de slag, in onze werkplaats in Barneveld. Ook het plaatsen van uw keuken doen we natuurlijk zelf. Alles onder controle!

Maak de sfeer compleet met handgemaakte meubels
Een karaktervolle, handgemaakte keuken verdient een bijpassend interieur. We adviseren u daarom graag over interieurbetimmeringen zoals lambriseringen, radiatorbekledingen, plinten/lijsten en vensterbanken. Ook voor bijpassende handgemaakte meubels kunt u bij ons terecht. Degelijk, karakteristiek en altijd uniek. En wat te denken van handgemaakte badkamermeubels op maat?

image

Brochure

aanvragen

Bekijk de gerealiseerde

handgemaakte keukens