_MMK5742-LR
_MMK3558

De makers van

klassieke keukens

De oude stijl van vroeger vast willen houden? Een klassieke keuken past bij ieder huis. Of u nu woont in een rijtjeshuis, een jaren 30-woning of op een boerderij. 

Ouderwets en authentiek
Sierlijke afwerkingen en opvallende elementen zijn de details van een klassieke keuken. Een tikkeltje ouderwets, maar ook weer authentiek. Ze ademen de sfeer van het verleden, maar passen uitstekend in het heden. Klassieke keukens zijn statig en elegant, ze stralen warmte en gezelligheid uit. Haarden, zuilen, symmetrische lijnen en ornamenten worden veel toegepast in klassieke keukens. En... u kunt de keuken compleet maken met oude serviezen en erfstukken, dit past namelijk perfect in het plaatje van een klassieke keuken.

Details
U kunt kiezen voor porseleinen knoppen, een granieten of marmer werkblad. Het zijn zo wat voorbeelden die gebruikt worden voor een klassieke keuken. Daarnaast zijn tegels, een kraan of spoelbak elementen die je vaak terug ziet in een klassieke keuken. Klassieke tegels kenmerken zich vaak door opvallende prints en kleuren.

Bijvoorbeeld Portugese tegeltjes of zwart-wit geblokt. Met archaïsche wandtegels in de keuken creëer je direct een typische, klassieke sfeer.

Kraan en spoelbak
De kraan en spoelbak zijn componenten waarmee je direct de toon zet in een klassieke keuken. Klassieke kranen hebben vaak een elegant uiterlijk door een ronde uitloop en de sierlijke draaiknoppen of draaihendel. Met een brons- of goudkleur, krijgt de kraan nog meer een klassieke look. Voor een archaïsche spoelbak geldt dat deze een massieve en robuuste uitstraling heeft. Het gaat vaak om een aparte spoelbak die niet samengevoegd is in het werkblad. In sommige gevallen loopt het werkblad loopt in sommige gevallen volledig door in de spoelbak, wat zorgt voor een meer landelijke klassieke uitstraling. 

image

Brochure

aanvragen

Bekijk de gerealiseerde

klassieke keukens