KMB-_dsc7026-Lage-Veldweg-25-Lunteren-LR-33
KMB-_dsc6955-Lage-Veldweg-25-Lunteren-LR-5

Praktische leefkeuken

met stijl

Wonen en werken ligt bij de familie Hardeman letterlijk dicht bij elkaar. De woning die naast het bedrijfspand gerealiseerd is, vormt een fijne thuisbasis voor iedere dag. Daar past een ruime leefkeuken perfect bij. En die is er gekomen.

Gert: “We hebben weinig rondgekeken. Eigenlijk zijn we maar bij twee partijen geweest. Prijstechnisch bleek het vergelijkbaar en dan ga je op je gevoel af. Je wilt tenslotte kwaliteit in huis en vertrouwen in een goed team.”

Indeling naar eigen idee
“De keuken wordt veel gebruikt. We hebben heel regelmatig kinderen en kleinkinderen over de vloer en ik houd zelf van bakken. De woning is opnieuw opgebouwd vanuit een bestaande woning, maar de indeling hebben we een stuk logischer en ruimtelijker gemaakt. Veel glas en daarmee daglicht geeft een aangename sfeer. In de keuken wilden we graag hoge kasten, een echte koffiehoek en de oven, kookplaat en wasbak bij elkaar. Onze wensen werden in het adviesgesprek goed opgepikt met deze keuken als resultaat”, vertelt Truus.

Realisatie

“Het stellen van de keuken verliep heel soepel. De apparatuur was allemaal perfect op tijd aanwezig en de collega’s die de keuken gemonteerd hebben, zijn uiterst precies te werk gegaan. We konden goede afspraken maken en de planning werd in de praktijk ook daadwerkelijk gehaald. Dat is niet altijd zo”, noemt Gert op.

 

Nazorg en gebruik

“Na het plaatsen komen ze nog een keer kijken en geven handige tips en informatie over de apparatuur. De afzuiging is er een van een bijzonder soort. Het werkt geweldig! Er is geen doorvoer naar buiten toe meer nodig en hij is krachtig genoeg, ook tijdens langer koken. Rondom het kookeiland zijn de kasten voorzien van lades.

Van buiten hebben we een strak aanzicht doordat het deuren zijn en tegelijk geeft de indeling met de lades veel praktisch gebruiksgemak. Je kan veel gemakkelijker bij kleinere producten die wat verder achterin staan en je houdt overzicht”, aldus Truus.

Keukendetails

  • Bora kookplaat
  • Quooker patina kraan
  • Liebherr wijnkoeler
  • Fronten hoogglans met kwaststreep
  • Massief hardstenen werkblad en spoelbak
  • Dauby grepen